Zumba
FITNESS
GRATIS PROEFLES

Zumba fitness en Zumba bootcamp Zwanenburg

Lekker bewegen op het ritme van een pittige beat? Zumba is een heerlijke sport voor mensen die evenveel van fitness als van dansen houden. Tijdens zumba fitness en zumba bootcamp krijg je lichaam een complete dansfitness workout. De nadruk ligt op fun en dance en het verbranden van veel calorieën.

Wat ga je doen?

Zumba is een groepsles die het hele uur op muziek gegeven wordt. De workout bestaat uit eenvoudige danspassen en spierversterkende oefeningen die op salsamuziek, samba, reggaeton, bellydance en soca uitvoert. De lessen worden gegeven door getrainde en gediplomeerde instructrices/instructeurs die elke les zorgen voor een goede mix aan high impact moves en low impact moves. Het uur vliegt om!

Zumba Bootcamp

In de Zumba Bootcamp gaan we een paar pasjes sneller. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Tijdens de zumba Bootcamp werk je net als tijdens Zumba fitness aan kracht, calorieverbranding en conditie. Je doet de oefeningen individueel (in de groep), maar ook samen met een partner.

Zumba fitness en Zumba bootcamp is jouw sport wanneer je:

Zumba fitness

Met text erop

Voor wie Zumba geschikt?

Zumba is geschikt voor jong en oud. We sporten met elkaar en niet tégen elkaar. Dit betekent dat je geen perfecte danser of danseres hoeft te zijn om zumba fitness en zumba bootcamp lessen te volgen. Met plezier in jouw sporten werk je onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers aan meer kracht, conditie en lenigheid.

Let op! Heb je een voet-, knie-/rugklachten waarbij je voorzicht moet zijn met jumping en snelle bewegingen? Vraag onze trainers om advies wanneer je twijfelt of zumba voor jou de beste sport is.

(Corona) veilig sporten bij Fitnesscentrum Zwanenburg!

Onze lessen zumba fitness en zumba bootcamp worden gegeven in een van onze 6 fitnesszalen. Deze beschikken, net als ons overdek dakterras over voldoende frisse luchtcirculatie. Onder ander door grote schuiframen. Ook bij een eventuele nieuwe lockdown wordt je favoriete workout niet onderbroken door sluiting. Je kunt bij ons altijd blijven trainen!

Zin in zumba? Schrijf je dan snel in. De eerste (proef)les krijg je van ons!

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic