Taekwondo
TRAININGEN
GRATIS PROEFLES

WAT IS

Taekwondo?

Taekwondo is een eeuwenoude ongewapende vecht- en verdedigingsport, afkomstig uit Korea. De naam van de sport is samengesteld uit de lettergrepen tea (voettechniek), kwon (handtechniek) en kwon (houding of doen). Het is een stijlvolle sport die door jong en oud, en op alle niveaus te beoefen is.

Zoals je aan de naam kunt zien ligt het accent op voet- en beenwerk. Het is een sport die zich uitstekend leent voor het verbeteren van de conditie, de lichaamshouding, het goed leren omgaan met je energie en het verhogen van zelfvertrouwen.

VOOR WIE IS

Taekwondo geschikt?

De taekwondo lessen die je bij Fitnesscentrum Zwanenburg kunt volgen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 16 jaar. Deze mooie sport is geschikt wanneer:

Let op! Als enig fitnesscentrum in de buurt van Zwanenburg beschikken we over 6 trainingsruimten en overdek dakterras met voldoende frisse luchtcirculatie (Corona-hygiëneconcept). Ook bij een eventuele nieuwe lockdown kunnen we onze lessen blijven aanbieden!

Taekwondo

Met text erop

TAEKWONDON-TRAINING

Bij Fitnesscentrum Zwanenburg

Je traint in een van de gezelligste fitnesscentra van Zwanenburg en omgeving. Onze taekwondo lessen worden gegeven door ervaren trainers. Ze dagen je uit om het beste van jezelf te geven, en kijken daarbij ook goed naar jouw persoonlijke niveau. Je hoeft helemaal niet superlening te zijn of enorm krachtig. Na een uitgebreide warming-up gaat de training over in het aanleren en oefen van technieken. Deze bestaan binnen taekwondo uit technische oefeningen, conditionele oefeningen en krachtoefeningen. Samen zorgt dit voor een volledig programma. Omdat je samen traint met een partner leer je niet alleen meer vaardigheden kennen, maar ook waar jouw grenzen en die van je tegenstander liggen.

STARTEN MET

Taekwondo

Of je nu start met Taekwondo of al gevorderd bent, je bent voor lessen en training van harte welkom bij Fitnesscentrum Zwanenburg. Is taekwondo helemaal jouw sport, of wil je het eens uitproberen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles!

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic