Zonnebank
ZWANENBURG
GRATIS PROEFLES

Zonnebank Zwanenburg

Even een kleurtje of wat vitamine D meepakken? Fitnesscentrum Zwanenburg heeft ook fijne zonnebanken waar je veilig en ontspannen kunt zonnen. Je doet op verantwoorde wijze een mooi en egaal zomers kleurtje op.

Moderne zonnebanken met mini-vakantie-gevoel

Je bruint in moderne, professionele zonnebanken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een paar minuten op onze zonnebanken voelt als een minivakantie. Je ligt op een ergonomische gevormde acrylplaten die perfect aansluiten terwijl je via smart touch control je favoriete muziek instelt. Natuurlijk hebben onze zonnebanken airconditioning met verschillende instellingen en kun je er ook voor kiezen om verschillende zones van de gezichtsbruiner aan te zetten.

Zonnebank

Met text erop

Goede bruiningsresultaten

Het fijne van een zonnebank is dat je snel en egaal bruin wordt. Onze moderne zonnebanken zijn veilig en geven in korte tijd goede bruiningsresultaten. Naast dat je een mooi kleurtje opdoet, zorgen een paar minuten onder de zonnebank ook voor de aanmaak van vitamine D. Je lichaam haalt vitamine D niet uit voeding, maar uit zonlicht. Ook heeft een zonnebank keur een positieve invloed op je innerlijk wanneer je snel last hebt van wat somberheid in de herfst of winter. In dat geval werkt een zonnebankkuur als lichttherapie.

Zonnebank Zwanenburg en hygiëne

Onze zonnebanken en de cabines worden na elk bezoek gereinigd en gedesinfecteerd. Dit doen we met een speciaal product waarmee de acrylplaat en de zonnebankruimte hygiënisch reinigt worden.

Veilig zonnen bij fitnesscentrum Zwanenburg? Denk even hieraan:

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic