Circuit training Zwanenburg

Fit worden door middel van krachttraining en werken aan je conditie in groepsverband? Circuit training heeft het allemaal. Circuit training is een les die je samen met andere sporters volgt. Samen sporten is gezelliger en motiveert. Terwijl je met circuit training gelijktijdig op individueel niveau werkt aan het behalen van je doelen.

Krachtiger en fitter

Circuit training bestaat uit een parcour waarbij je met behulp van fitnessapparaten diverse spiergroepen worden traint. Je traint een korte tijd op één apparaat gevolgd door een minimale pauze. Elke deelnemer werkt zo aan een bepaalde spiergroep. Daarna neem je plaats op het volgende apparaat tot je het hele parcours hebt gehad.  Zo krijg je met circuit training een complete total-body workout. Of je nu fitter wilt worden, wilt afvallen of juist wat wil aankomen door middel van spieropbouw: met de circuit training van fitnesscentrum Zwanenburg gaat het je lukken.

Circuit training is jouw sport wanneer je:

Circuit training

Met text erop

Voor wie is de circuit training van fitnesscentrum Zwanenburg geschikt?

Je traint onder begeleiding van een goede, ervaren instructeur. Deze motiveert je om het beste uit jezelf te halen en ziet toe dat je de oefeningen goed uitvoert. Dit betekent dat je altijd de juiste training krijgt. Circuit training is dan ook geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Maar ook voor mensen die na een ziekte of blessure weer willen werken aan meer kracht en uithoudingsvermogen. Kortom: circuit training is superdivers en gelijktijdig zeer individueel!

Kom gezellig sporten in Zwanenburg!

Fitness centrum Zwanenburg biedt je een veilige, gezellige circuit training die geschikt is voor jong en oud. De trainingen worden gegeven in onze fitnesszaal. Dit is dé blikvanger en het hart van ons fitnesscentrum. Je maakt tijdens de training steeds wisselend gebruik van een van 100 apparaten die in onze fitnessruimte staan. Dit zijn hightech apparaten, die ontworpen zijn om de betreffende spiergroep de juiste beweging te bieden, terwijl de rest van je lichaam optimaal wordt ondersteund.

Kom de circuit training van fitnesscentrum Zwanenburg maar een gratis uitproberen! Wanneer je je aanmeldt is de eerste (proef)les van ons.

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic