YOGA
Fitnesscentrum
GRATIS PROEFLES

Hatha Yoga Fitnesscentrum Zwanenburg

Hatha yoga is een activiteit die het lichaam leniger en de geest meer ontspannen maakt. Er zijn heel veel yogastijlen. Veel daarvan zijn gebaseerd op Hatha yoga, omdat ze allemaal werken met lichamelijke oefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Hatha yoga is, in tegenstelling tot power yoga een meer zachte vorm van yoga. Dit maakt hatha yoga ook heel geschikt voor beginners. Bij hatha yoga ligt de aandacht op het heel bewust uitvoeren van de oefeningen. Ben je starter of al bekend met hatha yoga? Je bent van harte welkom om je volgende les hatha yoga bij fitnesscentrum Zwanenburg te volgen.

Hoe ziet een les hatha yoga eruit?

Hatha yoga maakt de geest rustiger, het lichaam sterker en leniger en draagt bij aan een sterker immuunsysteem. De les bestaat uit een warming up, een middenstuk met oefeningen en tot slot een fijne ontspanningsmeditatie. De oefeningen (asana’s) worden langzaam uitgevoerd. Iedereen volgt de les op zijn of haar eigen niveau.

Is hatha yoga jouw sport?

Hatha yoga is een zachte manier om je lichaam gaandeweg soepeler te maken. De ademhalingsoefeningen reduceren stress(hormonen) en tijdens de meditatiemomenten zul je leren hoe je je geest rustiger kunt maken. Hatha yoga is jouw sport wanneer:

Yoga

Met text erop

Hatha yoga bij fitnesscentrum Zwanenburg en corona-regels

Omdat we vroegtijdig hebben geïnvesteerd in gezonde sportruimten voor onze sporters is ons fitnesscentrum nooit gesloten geweest tijdens de pandemie. We hebben niet minder dan 6 grote zalen met voldoende frisse luchtcirculatie, en waar je voldoende afstand kunt houden van je medesporters. Wel gelden bij ons natuurlijk de corona-hygiëneregels. Dit betekent dat reserveren verplicht is en dat je voor het volgen van de yogales een eigen matje en/of dekentje mee moet brengen. Check voor de meest actuele corona-regels onze facebookpagina.

Gratis proefles hatha yoga

Zin in yoga en wil je onze lessen uitproberen? Meld je dan aan voor een GRATIS proefles hatha yoga van Fitnesscentrum Zwanenburg. Instappen kan op elk moment. Kijk even goed op deze site naar het lesrooster, of neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic