Body
Shape
GRATIS PROEFLES

Body shape

Body shape is een pittige conditietraining waarbij je het hele lichaam aanpakt. De nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Omdat je daarbij gebruik maakt van gewichtjes, elastische banden of een body-bar worden je spieren flink aan het werk gezet. Je volgt Body shape in groepsverband en we trainen op muziek met een lekker tempo. Body shape is fun en fitness ineen!

Voor wie is body shape geschikt?

Body shape is een doeltreffende workout voor mannen en vrouwen die hun lichamelijke conditie, lenigheid en hun spieruithoudingsvermogen willen vergroten. Omdat je onder toeziend oog van een van onze trainers zelf bepaalt hoe intensief je de workout maakt, zijn de lessen geschikt voor sporters van elk niveau.

Hoe ziet een les Body shape er bij ons uit?

De groepsles bestaat uit een uur intensief sporten op muziek. We starten met een warming-up om je lichaam voor te bereiden op de workout. Na de warming-up volgt een high-impact training die je hart- en longfunctie versterken en waarbij je spieren flink doorbloed raken. Daarna volgt een blok spierversterkende oefeningen. Hierbij maken we gebruik van gewichtjes en elastische banden zodat je spieren intensief aan het werk worden gezet.  De workout wordt afgesloten met een cooling down om je lichaam weer in rust te brengen.

Body shape

Met text erop

Is body shape jouw sport?

Wanneer je van sporten op een stevige beat houdt, je je thuis voelt in een groepsles en een fitness sport zoekt die je een total body workout biedt, dan is body shape jouw sport! Wanneer je regelmatig onze body shape lessen volgt merk je al snel dat je conditie vooruit gaat, je spieren krachtiger worden en je body meer ‘shape’ krijgt. En, als extra plus: omdat je in een groep traint leer je leuke medesporters kennen!