Over ons

Fitnesscentrum Zwanenburg gelegen tussen Amsterdam en Haarlem is het
Fitnesscentrum waar iedereen altijd welkom is. Je kunt bij ons meedoen aan groepslessen zoals kickboksen, crossfit en bodypump of je kan natuurlijk lekker komen fitnessen.

Er is ruimte om voor iedereen te sporten, jong en oud, beginners en gevorderden,
iedereen is welkom. Wij staan voor iedereen klaar en wij helpen graag iedereen met het behalen van hun doelen. Gewicht verliezen, een betere conditie opbouwen, fit blijven of heb jij een eigen specifiek doel? Wij helpen je er graag bij.

Waarom bij ons?

Wij beschikken over een sportzaal met meer dan 100 apparaten op ruim

500 vierkante meter.

Daarnaast hebben wij meerdere fitnessruimten, een groot dakterras, een ruimte
voor groepslessen en veel meer. Als wij aan onze bestaande klanten vragen waarom zij zo graag bij ons trainen is de meest benoemde reden dat wij persoonlijk zijn, en dat niemand wordt buitengesloten.

 

Persoonlijk

Natuurlijk vragen we ook aan onze bestaande klanten waarom ze zo graag bij ons trainen. De meest benoemde reden is dat we persoonlijk zijn. 

We kennen onze bezoekers en hun doelen. We zijn geen ‘sportfabriek’ waar het uitsluitend gaat om zoveel mogelijk mensen lid te maken. 

Bij ons gaat sport en plezier hand in hand. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen plezier heeft in het sporten en blijft bewegen.

All-in

Bij Fitnesscentrum Zwanenburg zit alles in een pakket voor een vast maandbedrag. Beschikking over alle fitnessapparaten, meedoen aan groepslessen en zelfs persoonlijke aandacht en begeleiding. In sommige gevallen is het ook prettig om te werken met een personal trainer, de tarieven voor een personal trainer zijn buitengewoon plezierig. Vraag er gerust een keer naar. 

GRATIS proefles

Je kunt bij onze sportschool altijd terecht voor een gratis proefles.
Vooraf bespreken we samen waar je aan zou willen werken en hoe wij daarbij kunnen helpen. Er is altijd een personal trainer met ten minste 10 jaar ervaring aanwezig om met je te bespreken wat jouw doelen zijn en hoe je die het beste kunt behalen.

Ben jij al wegwijs in de sportschool? Dan is een voorgesprek niet nodig.
Iedereen is altijd welkom voor een gratis proefles.

 

Wandel binnen en meld je aan bij onze balie of bel van tevoren naar 020 – 479 86 16.
Vergeet je sportkleding en schoenen niet, want zo kun je meteen de sfeer komen proeven!