MMA
GRATIS PROEFLES

WAT IS MMA

(Mixed Martial Arts)

MMA is een full contact sport. Het is een heel veelzijdige vecht- en verdedigingsport met elementen uit de meest bekende andere vecht- en verdedigingstoren. Echt een sport dus waarin je alles terug vindt. Het accent ligt op de stoot- en traptechnieken én grondtechniek zoals die ook gebruikt worden bij boksen, kickboksen, taekwondo, muay thai en karate, jiujitsu, worstelen, judo en sambo. En dat is ook meteen het belangrijks verschil tussen MMA en andere vechtsporten: het is een full contactsport waarbij ook grondgevechten zijn toegestaan.

VOOR WIE IS

Taekwondo geschikt?

De MMA lessen die bij Fitnesscentrum Zwanenburg gegeven worden zijn geschikt voor jongeren en volwassen vanaf 16 jaar. Het is een pittige sport waarbij je op gebied van conditie, techniek, tactiek, concentratie, snelheid, lenigheid en het verlegen van sportieve grenzen alles uit jezelf kunt halen. MMA is geschikt voor sporters die:

MMA TRAINING

Bij Fitnesscentrum Zwanenburg

Vechtsport draait niet alleen om techniek en conditie. Binnen ons fitnesscentrum hechten we voor, tijdens en na het sporten ook veel waarde aan een gezellige en sportieve sfeer. Omdat bij MAA veel verschillende technieken uit verschillende vecht- en verdedigingssporten worden toegepast, is de training pittig. Onze ervaren MMA-trainers dagen je uit om het beste uit jezelf te halen, maar bewaken ook jou en onze grenzen. De nummer één regel binnen deze veelzijdige sport is niet het tonen van kracht, maar van respect.
Hoe ziet een MMA training eruit? Na een goede warming-up gaat de training over in het aanleren en oefen van technieken, kracht en uithoudingsvermogen. Binnen MMA is de juiste tactiek beheersen belangrijk dan kracht. Daarom wordt ook getraind op coördinatie, snelheid en het behouden van de focus.

STARTEN MET

MMA

Of je nu start met MMA of al gevorderd bent, je bent voor lessen en training van elk niveau welkom bij Fitnesscentrum Zwanenburg. Heb je ergens anders al kennisgemaakt met MMA en wil je jouw training bij ons voortzetten? Wil je uitproberen of deze sport bij je past? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles!