Jeugd fitness (8 tot 15 jaar)

Wil je graag trainen in de sportschool en vraag je je af of je dat al mag of kan? Bij Fitnesscentrum Zwanenburg bieden we speciaal voor jongeren van 8 tot 15 jaar jeugd fitness aan. De les bestaat uit verschillende onderdelen. Je leert eerst hoe je alle oefeningen goed moet uitvoeren. Daarnaast volg je cardiotraining voor de nodige basisconditie. Je sport met fitnessapparatuur en doet naast conditietraining aan krachtoefeningen ook aan stretching.

Je gaat werken aan het versterken van de spieren, het verbeteren van je uithoudingsvermogen en omdat je dat doet versterk je ook de spieren die zorgen voor een goede lichaamshouding. Je bent sportief bezig voor je eigen lichaam, hebt plezier en leert leuke mensen kennen in de gezelligste sportschool van Zwanenbrug en omgeving!

Is jeugd fitness jouw sport?

Jeugd fitness is een krachtsport waarbij je op je eigen niveau traint. Dit doe je voornamelijk door te trainen met fitnessapparaten. Jeugd fitness bij fitnesscentrum Zwanenburg is jouw sport wanneer je:

Jeugd fitness (van 8 tot 15 jaar)

Met text erop

Even voor je ouders:

Tijdens jeugd fitness wordt er, met veel aandacht voor houding en techniek met een lage weerstand, kennis gemaakt met krachttraining. Want juist omdat uw kind nog in de groei is, is het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor het correct uitoefenen van de oefeningen. Net als bij fitness voor volwassenen is jeugd fitness een ideale manier om kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie te trainen. Sport is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en uit te leven. Wat bijdraagt aan het reduceren van mogelijke stress en het verhogen van zelfvertrouwen. Bovendien is sporten een sociale bezigheid, wat we bij fitnesscentrum Zwanenburg een erg belangrijk aspect vinden. Uw kind traint volgens een eigen trainingsschema en wordt bijgestaan door enthousiaste, kundige trainers.

Fitnesscentrum Zwanenburg en corona-regels

Ons fitnesscentrum beschikt over maar liefst 6 grote zalen met voldoende frisse luchtcirculatie. Ons dakterras heeft zelfs een overdekt open air trainingsruimte. De hele corona-tijd was én blijft sporten in onze sportschool mogelijk. Wel gelden bij ons natuurlijk de corona-hygiëneregels zoals ze op dat moment volgens algemene regelgeving gelden. Volg ons op Facebook om meer te lezen over waar je op dit moment rekening mee moet houden wanneer je wilt komen trainen.

Gratis proefles jeugd fitness

Zin in jeugd fitness? Meld je dan aan voor een fittest en een GRATIS proefles jeugd fitness bij Fitnesscentrum Zwanenburg. Instappen kan op elk moment. Kijk even goed op deze site naar het lesrooster, of neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic