Bodypump Fitnesscentrum Zwanenburg

Bodypump is een full body workout fitnesstraining waarbij de steps die je op muziek maakt worden gecombineerd met haltertrainingen. Je werkt met relatief weinig gewicht, zodat je per set veel herhalingen kunt maken. Met bodypump werk je aan het verbranden van calorieën, het verstevigen van spieren, coördinatie en aan hart/long- en spierconditie.

Wat ga je doen?

Je traint in groepsverband aan je eigen persoonlijke doelen. Je kiest zelf hoe zwaar je de halter wilt maken door gewichten aan de stang te schuiven. De les begint met een algemene warming-up die de spiergroepen klaar maakt voor een intensievere training. De les, die wordt gegeven door een ervaren, gediplomeerde trainer, sluit je af met een cool down. Omdat je in groepsverband op je eigen niveau werkt, is bodypump geschikt voor beginnende en gevorderde sporters.

Bodypump is jouw sport wanneer je:

Bodypump

Met text erop

Voor jong en oud

Bodypump is vanwege een lage gewichtsbelasting, in combinatie met veel herhalingen ook een bewezen manier om te werken aan een hogere botdichtheid. Met deze full body workout verbrand je calorieën, vorm en definieer je het hele lichaam, versterk je je kernspieren en draag je bij aan de gezondheid van je botten. Dit maakt bodypump ook een fijne sport voor wat oudere sporters.

De les wordt gegeven door een ervaren en gediplomeerde instructeurs die je begeleid en aanmoedigt het beste uit jezelf te halen. Zo bereik je veel meer resultaat dan wanneer je alleen traint! Elke les is een nieuwe, superleuke uitdaging. Na de training voel je gemotiveerd en kijk je alweer uit naar de volgende bodypump training.

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic