Verleg je grenzen
Kickboksen
GRATIS PROEFLES

KICKBOXEN BIJ

Fitnesscentrum Zwanenburg

Kickboksen is een intensieve sport waarbij kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie getraind worden. Kickboksen is niet alleen geschikt om als wedstrijdsport te beoefenen. Omdat je met kickboksen leert hoe je jezelf kunt verdedigen is het niet alleen een sport die goed is voor de conditie en het opbouwen van spieren, maar ook voor het vergroten van zelfvertrouwen.

KICKBOXEN VOOR

Alle leeftijden

De kickbokslessen die je bij ons volgt zijn trainingen van een uur. We bieden groepsgewijs lessen aan voor elke leeftijdsklasse. Van kickboksen voor de kleintjes (4-6 jaar) tot lessen voor volwassen.

IS KICKBOXEN

Iets voor jou?

Je kunt op elk moment en op elke leeftijd starten met kickboksen. Tijdens de training worden goedgekeurde veiligheidsuitrusting gebruikt. Onder goede begeleiding van ervaren trainers leer je deze sport beter kennen of bekwaam je je verder. Wil je kickboksen bij Fitnesscentrum Zwanenburg , dan heb je de keuze uit kickboksen voor kids, kickboksen als fitnessprogramma, kickboksen met light-, semi-, of full contact en kickboksen met zaktraining.

JEUGD KICKBOXEN

4 tot 6 Jaar

Kinderen zitten vol energie. Ravotten en stoeien hoort voor veel jonge kinderen bij het dagelijks leven. Kickboksen is zowel geschikt voor temperamentvolle als rustige kinderen. Tijdens de trainingen voor deze leeftijdscategorie ligt de nadruk namelijk nog niet zozeer op het aanleren van de juiste kickboks-technieken. Spelenderwijs worden coördinatie en motorische vaardigheden getraind en het zelfvertrouwen vergroot. Onze jeugdtrainingen zijn ingedeeld op leeftijdsklasse zodat ze passen bij de ontwikkeling van uw kind.

JEUGD KICKBOXEN

11 tot 14 Jaar

Naast het aanleren van technieken en werken aan snelheid, coördinatie en conditie ligt het accent bij vechtsporten op wederzijds respect en vriendschap. Jongeren leren op een positieve wijze hoe ze hun plaats kunnen innemen binnen een groep. Fitnesscentrum Zwanenburg is voor jongeren een plaats waar ze zichzelf kunnen uitdagen. Op positieve wijze wordt ervaren hoe het voelt om gestelde doelen te behalen en krachtiger en zelfverzekerder te zijn.

*Naast deze twee groepen hebben we ook lessen voor kinderen van 8 tot en met 12.
We kijken in welke groep je het beste past.

Algemeen

JEUGD KICKBOXEN BIJ

Fitnesscentrum Zwanenburg

Interesse in een gratis proefles kickboksen? Aanmelden en instappen kan op elk moment. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic