Stregth
CONDITIONING
GRATIS PROEFLES

Strength and conditioning

Strength & conditioning is een pittige full body workout waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één les gecombineerd worden. Zoals de naam van de les al aangeeft werk je aan kracht en conditie. Volg onze lessen volgens het aangeboden programma, en binnen 5 maanden is je conditie op topniveau. 

Inhoud

Strength and conditioning is een les waarbij je op hoog tempo je lichaam aan het werk zet. Het doel van S&C is om ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden. Onder goede begeleiding van een van onze trainers word je uitgedaagd om tijdens de training het beste uit jezelf te halen. De training zelf bestaat uit diverse oefeningen en bewegingen die je met een zo hoog mogelijke intensiviteit, zo snel mogelijk uitvoert. Bij strength & conditioning volg je geen eenzijdige training, maar komen verschillende sportonderdelen samen in een pittige les.

Bij S&C wordt gebruik gemaakt van barbells, dumbbells, kettebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Hoe ziet een les strength and conditioning eruit?

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte waarbij de trainer je leert hoe je 

S&C -bewegingen uitvoert en een intensieve training WOD (Workout of the day) van 10 tot 20 minuten. 

Vaak worden de resultaten van deze WOD op een whiteboard bijgehouden om een sport-/ competitie-element aan de training toe te voegen.

Is strength and conditioning (SaC) jouw sport?

Strength and conditioning (SaC) is een fysiek zware sport waarbij je – passend bij je eigen niveau – tot het uiterste gaat om zo snel mogelijk een topconditie te behalen. Strength and conditioning (SaC) is jouw sport wanneer:

Strength and conditioning

Met text erop

Gratis proefles strength and conditioning

Wil je er stevig tegenaan om je kracht en conditie snel op peil te hebben? Meld je dan aan voor een fittest en GRATIS proefles strength and conditioning (SaC) van Fitnesscentrum Zwanenburg. Instappen kan op elk moment. Kijk even goed op deze site naar het lesrooster, of neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.