Spinning
GESCHIKT
GRATIS PROEFLES

Spinning

Spinning is een pittige workout op muziek die gericht is op het versterken van je longen, hart en bloedvaten: je conditie dus. De workout doe je in groepsverband en je traint op een speciale spinningfiets. Tijdens de training word je door een van onze bekwame trainers uitgedaagd jezelf te overtreffen! Spinning is een van de meest intensieve conditietrainingen die je kunt volgen.

Voor wie is spinning geschikt?

Spinning is met name geschikt voor sporters die houden van duursport en willen inzetten op het intensief trainen van bennen, billen en de long- en hartfunctie. Door de houding die je aanneemt op de fiets worden ook armen en de rug aangesproken Het is vooral een sport die het opbouwen of onderhouden van je conditie aanspreekt. Terwijl je dat doet verbrand je flink wat calorieën.

Hoe zie een spinning les eruit?

Tijdens een spinning les ben je een uur stevig aan het trappen op een speciale spinningfiets die je nog het best kunt vergelijken met een hometrainer. Bij aanvang van de les kies je een fiets uit en stel je deze in op jouw lichaamslengte. Tijdens de warming up wordt het tempo opgebouwd en na het meest intensieve deel van de les weer afgebouwd in de vorm van een cooling down. De hartslag keert terug  tot normaal niveau en tot slot zorgen stretchoefeningen voor ontspanning in de spieren.

Spinning

Met text erop

Is spinning jouw sport?

Wanneer je van duurtraining houdt en graag in groepsverband indoor traint op een fiets, is spinning jouw sport. Omdat spinning in een hoog tempo gaat is deze les niet geschikt voor mensen die in een langzaam tempo fietsbewegingen moeten of willen trainen.

(Corona)veilige groepstrainingen spinning

Dat je veilig kunt sporten, vinden wij net zo belangrijk als jij. Dit betekent dat we ons houden aan alle RIVM-hygiënerichtlijnen. Daarnaast zijn we direct tijdens de eerste lockdown aan de slag gegaan om onze leden een veilige sportlocatie te kunnen blijven bieden. Niet minder dan 6 goed ventileerbare trainingszalen (dankzij grote open vensters train je zo goed als buiten) plus een overdekte trainingsruimte op ons dakterras zorgen ervoor dat je, ook bij een nieuwe lockdown, bij ons corona-veilig kunt blijven sporten.

Zin om je voeten in de pendalen te zetten? Je eerste spinning-les krijg je als gratis proefles van ons!

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic