Health check/ vet meting

Of je nu spiermassa wilt opbouwen, wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren, of dit allemaal: wanneer je gaat sporten is het goed om een duidelijk vertrekpunt te hebben. Wanneer je start met trainen bij  Fitnesscentrum Zwanenburg maakt een health check plus vetmeting onderdeel uit van de intake. Goed om te weten waar je staat!

Wat houdt een health check en vetmeting in?

We werken o.a. met een weegschaal die je gewicht, vetvrije massa, spiermassa en vetpercentage apart weergeeft. Aan de hand daarvan kunnen we je Body Mass Index (BMI) en je viscerale vetwaarde berekenen. Een aanvullende fiets-conditietraining geeft aan hoe fit je bent. Deze gegevens geven samen geven een goede indruk over je lichamelijke conditie.

Health check - Vet meting

Met text erop

Niet alleen naar gewicht kijken

De health check is een meting die naar meer kijkt dan gewicht alleen. Dit is belangrijk want ‘zwaarder’ zijn wil niet altijd zeggen dat je BMI niet op orde is. Heb je van nature  al spiermassa of  aanleg om vocht vast te houden, dan krijg je met gewicht meten alleen niet de juiste informatie. En daarmee vaak ook niet het juiste advies. Met de health check krijg een goede weergave over jouw persoonlijke vet-, vocht- en spierpercentage.

Wat weet je na een health check?

Met de uitslagen bij de hand stelt een van onze trainers een trainingsschema voor je op. Voor de meeste mensen ligt de focus op het naar beneden brengen van het vetpercentage en het laten stijgen van spiermassa. Maar dit hoeft niet voor iedereen zo te zijn. Daarom krijg je altijd maatwerk advies en een persoonlijk trainingsschema dat helemaal aansluit bij jouw trainingsdoelen.

Je krijgt ook meteen een nieuwe adviesdatum mee voor de volgende health check, zodat je na enige weken het voor- en na resultaat van je sportieve inspanningen kunt vergelijken. Aan de hand daarvan ontvang je nieuwe adviezen en wordt je schema eventueel aangepast.

(Gaan) sporten bij Fitnesscentrum Zwanenburg? Bel of kom langs voor een afspraak en plan meteen jouw health check in.

Klant

REVIEWS

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft een enorm groot aanbod van groepslessen tot persoonlijke begeleiding ! Er is altijd een hele fijne sfeer.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

Ik kom al jaren trainen en heb het ontzettend naar mijn zin.

JAIMY FLANNAGAN

Codetic

LID

WORDEN?

Vragen?

CONTACT ONS