Relax & ontspanning

Fitnesscentrum Zwanenburg biedt u sport en ontspanning. We zijn regionaal het grootste sportcentrum dat naast vrijwel alle denkbare fitnessprogramma's ook ruim gefaciliteerd is in ontspanning. Sport- en ontspanningsmassage
Onze gediplomeerde masseurs bieden zowel voor sport als ontspanning plezierige massages. Voor de (intensieve) sporter is een sportmassage eigenlijk een noodzaak.

Wanneer is een massage goed om te laten doen?
Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom u een (sport)massage door één van onze masseurs kunt laten doen.

Spierpijn voorkomen, blessures voorkomen
Een sportmassage is uitstekend geschikt om vocht en afvalstoffen uit de spieren te laten afvloeien. Dit werkt het best direct na de inspanning. Hierdoor heeft u minder kans op blessures en minder spierpijn. De resten afvalstoffen en vocht kunnen 'knopen' worden en kunnen zich uiteindelijk ontwikkelen tot ontstekingen.

Ontspannen massage, tijdens een niet-sport dag
Als u intensief heeft gesport, kan het voorkomen dat u spierpijn heeft of gewoon vermoeide spieren. Uiteraard letten we er altijd goed op dat u uw grenzen niet over gaat met sporten. Maar ook als u zich netjes aan het zorgvuldig voor u opgestelde programma houdt, kunt u last van uw spieren hebben. Dan is een rustdag met een ontspannen massage een echte aanrader. Deze massage zorgt voor verlichting en snel herstel.

Massage voor u gaat sporten
Als u gaat sporten in ons fitnesscentrum, hoeft u van te voren uiteraard heen sportmassage te krijgen. Maar als u een andere (top)sport gaat beoefenen die naar verwachting veel van uw lichaam gaat vragen, biedt een massage van te voren uitkomst. Met deze massage worden uw spieren goed doorbloed en bent u klaar voor een goede prestatie. Veel sporters uit tal van disciplines komen bij Fitnesscentrum Zwanenburg voor deze specifieke voorbereidende massage.

Massage als voorbereiding bij de start van een nieuwe sport
Massage kan goede diensten bewijzen als vast onderdeel voor de (opnieuw) beginnende sporter. Als u van plan bent een specifieke sport te beoefenen, kan sportmassage u extra steun geven om de sport goed te (blijven) beoefenen.

Zonnebank / Solarium
Heerlijk ontspannen door warmte en ook nog bruin worden. Dat kan in het goed geoutilleerde deel van ons fitnesscentrum dat is ingericht met zonnebanken.

Sauna: genieten van weldaad voor uw lichaam
In onze sauna komt u pas echt tot rust. U kunt er heerlijk genieten van de weldaad die een sauna voor het menselijk lichaam is.

...