Club Zwanenburg: sport en plezier gaan prima hand in hand!

Club Zwanenburg is de besloten club van Fitnesscentrum Zwanenburg. De club is er voor leden en voor niet-leden die de club willen afhuren. In het weekend zijn er diverse activiteiten. Deze activiteiten vindt u op de website.

Mooie ruimte met groots dakterras: onverwacht!

Club Zwanenburg biedt u prachtige ruimte met alles erop en eraan. Daarnaast hoort er een enorm dakterras bij de club. U waant zich in verre oorden, terwijl u gewoon in Zwanenburg bent. De palmbomen wuiven u toe! Bij de mooie bar kunt u heerlijke drankjes verkrijgen, van een biertje tot exotische cocktails. In de zomerperiode is Club Zwanenburg een waar paradijs voor barbecue-liefhebbers. Onze moderne barbecue biedt ruimte voor de heerlijkste vleesgerechten voor groepen gasten.

Club Zwanenburg: voor al uw feesten!

Een vrijgezellenfeest? Dat wordt lekker fitnessen, naar de sauna en daarna heerlijk ontspannen in Club Zwanenburg. Een groot familiefeest? We maken een mooi familieprogramma met voor iedereen wat wils: streetdance voor de meiden, Krav Maga voor de jongens, lichte fitness voor opa en oma: het wordt geweldig! Wij bieden ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur voor ca. 200 auto's. Wij verzorgen de volledige catering van iedere feest. Ontdek de voordelige tarieven van Club Zwanenburg. Belt u met 020 - 479 86 16.

...