PORTABLE ANALYSE
InBody 270 | Body Composition Analyzer. Binnen een minuut een accurate analyse!
 
Groepslessen

Fitnesscentrum Zwanenburg biedt u tal van groepslessen. Deze groepslessen zijn deels gewoon bij het maandelijkse abonnement inbegrepen. Voor enkele groepen vragen wij een bijdrage. U vindt de informatie hierover in het overzicht van het lesrooster. 

Hoe kunt u deelnemen aan de groepslessen?

U kunt altijd deelnemen aan de groepslessen. Het meest handige is dat u even aan een van de personal trainers vraagt wanneer de nieuwe groep start. Bij een aantal groepslessen is dit van belang, omdat deze een opgebouwd karakter hebben. Er zijn ook groepslessen waar u wekelijks kunt instromen. Vraagt u er gerust naar. U bent er meer dan welkom!
 
    Maandag, Woensdag, Vrijdag van 07.00 tot 23.00
Dinsdag, Donderdag 08.00 tot 23.00
Zaterdag 10.00 tot 00.00
Zondag 10.00 tot 20.00    
 
Workshops en cursussen
Met regelmaat starten en speciale workshops en cursussen bij Fitnesscentrum Zwanenburg. Ze staan aangegeven bij de bar in het fitnesscentrum. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan buikdansen of...
 
Club Zwanenburg is de besloten club van Fitnesscentrum Zwanenburg. De club is er voor leden en voor niet-leden die de club willen afhuren. In het weekend zijn er diverse activiteiten. Deze activiteiten vindt u op de website.

Mooie ruimte met groots dakterras: onverwacht!

Club Zwanenburg biedt u prachtige ruimte met alles erop en eraan. Daarnaast hoort er een enorm dakterras bij de club. U waant zich in verre oorden, terwijl u gewoon in Zwanenburg bent. De palmbomen wuiven u toe! Bij de mooie bar kunt u heerlijke drankjes verkrijgen, van een biertje tot exotische cocktails. In de zomerperiode is Club Zwanenburg een waar paradijs voor barbecue-liefhebbers. Onze moderne barbecue biedt ruimte voor de heerlijkste vleesgerechten voor groepen gasten.
 
Fitnesscentrum Zwanenburg biedt u sport en ontspanning. We zijn regionaal het grootste sportcentrum dat naast vrijwel alle denkbare fitnessprogramma's ook ruim gefaciliteerd is in ontspanning.
 
Onze fitnesszaal is de blikvanger en het hart van ons fitnesscentrum. Hier gebeurt het meest. Individuele sporters werken hier aan afvallen, een krachtig lichaam of een betere conditie of aan alle drie. Fitnesscentrum Zwanenburg biedt u 100 apparaten bij elkaar in één ruimte. Bij ons vindt u alle apparatuur die zich bewezen heeft. Dat zijn hightech apparaten, maar zeker niet allemaal. Het gaat ons om de mogelijkheden die de apparaten u kunnen bieden.
 
Personal trainer nodig? Wij bieden u persoonlijke begeleiding, afgestemd op uw specifieke situatie.
 
Yes! Al kon je bij ons blijven doorsporten, we zijn toch blij dat er meer ruimte komt voor sporters. Vanaf woensdag worden alle groepslessen hervat. Reserveer tijdig!