Waarom bij ons?

Fitnesscentrum Zwanenburg (tussen Amsterdam en Haarlem) is een bijzonder fitnesscentrum. U kunt bij ons terecht voor heel veel verschillende trainingen en workshops. We bieden u daarbij een ontspannen sfeer. En ruimte voor sporters op ieder niveau. We hebben veel beginners maar ook topsporters met wereldfaam. Het aardige bij Fitnesscentrum Zwanenburg is, dat er respect voor iedereen is. Als u een paar kilo'tjes wilt afvallen is dat net zo belangrijk voor u als het bereiken van een Nederlands Kampioenschap voor een kickboxer is. En precies zo zien wij dat ook. We ondersteunen doelen die we samen met u stellen. Gewicht verliezen, meer conditie opbouwen, fit blijven, trainen voor wedstrijden van tal van sporten en nog veel meer. Dat doen we voor jong en oud. We hebben jeugd-fitness en 55+ programma's. En we heben bedrijfsfitness waar werknemers van veel bedrijven uit de regio aan deelnemen.

Compleet aanbod

We bieden u een sportzaal met meer dan 100 apparaten op 500m2. Daarnaast hebben we een uitstekende fitnessruimte, een eigen zonnestudio, groot dakterras, aerobicszaal, Kriskras/streetworkout zaal. Voor een ontspannen avondje uit kunt u terecht in Club Zwanenburg. Daar bieden wij u ieder weekend een gezellige plek met eigen DJ's. Want sport, dans en ontspanning, dat gaat prima samen! Kijk op de website wat er vrijdagavond en zaterdagavond te doen is.

Persoonlijk

Natuurlijk vragen we ook aan onze bestaande klanten waarom ze zo graag bij ons trainen. De meest gehoorde reden is dat we persoonlijk zijn. We kennen onze bezoekers en hun doelen. We zijn geen 'sportfabriek' waar het uitsluitend gaat om zoveel mogelijk mensen lid te maken.

All-in

Bij Fitnesscentrum Zwanenburg krijgt u alle beschikking over apparaten, workshops en programma's. Alles voor een vast maandbedrag. Dat houdt het allemaal lekker overzichtelijk. En wilt u een personal trainer, dan kan dat ook altijd. Hoewel u ook als 'all-in' lid persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt, kan het in een aantal gevallen prettig zijn om te werken met een personal trainer. De tarieven voor een personal trainer zijn buitengewoon plezierig. Vraagt u er gerust een keer naar.

GRATIS proefles

U kunt bij ons altijd terecht voor een GRATIS proefles. Vult u hiervoor even het formulier op de website in. Dan kunnen we met u bepalen wat voor u het beste moment is om deze GRATIS proefles te volgen. Maar u kunt ook altijd iedere dag langs komen bij ons Fitnesscentrum. Er is altijd een personal trainer met ten minste 10 jaar ervaring aanwezig om met u te bespreken wat voor u het beste is. Vergeet niet uw sportschoenen en sportkleding mee te nemen. Dan kunt u meteen ervaren hoe fijn het is om bij Fitnesscentrum Zwanenburg aan de slag te gaan!

...