U kunt bij onze sportschool terecht voor een GRATIS proefles. Vooraf bespreken we desgewenst waar u aan wilt werken en kijken we samen wat voor uw niveau de beste aanpak is. Weet u al wat u wilt? Dan is een voorgesprek niet nodig. U meldt u gewoon aan voor de GRATIS proefles! Als u belt met 020 - 479 86 16 wordt u direct verder geholpen. ...
 
Beste leden
Ivm de coronacrises zullen wij t/m 28 april onze deuren gesloten moeten houden. Dit doen we om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We betreuren ten zeerste dat we jullie nu niet de mogelijkheid kunnen bieden om te sporten. Echter dit ligt buiten onze macht.

Betreffende de contributies.
De incassering van de contributie zal in de maand april normaal plaatsvinden, echter dit is een vrijwillige incasso. Wil of kun je niet betalen dan kan je de afschrijving storneren. Het is ook mogelijk om de betaling om te zetten in een personal training, zonnebank kaart, vetmeting, of drink tegoed. Het geincasseerde bedrag zal gebruikt worden voor kluisjes, spiegels, bokszakken, bodypump attributen en natuurlijk meer fitness apparatuur. In geval dat u storneert hoeft u geen contact met ons op te nemen.

Wij hopen u allemaal weer gezond en wel te zien op 28 april.

Vriendelijke groet

Het team van Fitness Centrum Zwanenburg