Onze fitness zaal

Onze fitnesszaal is de blikvanger en het hart van ons fitnesscentrum. Hier gebeurt het meest. Individuele sporters werken hier aan afvallen, een krachtig lichaam of een betere conditie of aan alle drie. Fitnesscentrum Zwanenburg biedt u 100 apparaten bij elkaar in één ruimte. Bij ons vindt u alle apparatuur die zich bewezen heeft. Dat zijn hightech apparaten, maar zeker niet allemaal. Het gaat ons om de mogelijkheden die de apparaten u kunnen bieden.

Juist door deze slimme mix biedt Fitnesscentrum Zwanenburg u het breedste aanbod aan apparaten in de wijde omgeving. Daarom komen onze klanten niet alleen uit Zwanenburg, maar uit de gehele Haarlemmermeer en uit Groot Amsterdam. Bij Fitnesscentrum Zwanenburg kunt u ouderwets terecht bij een echt fitnesscentrum war mensen werken die er verstand van hebben. Onze mensen hebben stuk voor stuk meer dan 10 jaar echte ervaring op de werkvloer. Zij weten als geen ander hoe u uw doelen kunt bereiken.

Interesse? Vul vandaag nog het formulier in voor een GRATIS proefles. U kunt ook direct langs komen in ons centrum. Het is wel handig als u even van tevoren belt, zodat we u goed te woord kunnen staan en uw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. 

...